Philips Master SDW-TG mini
Philips Master SDW-TG mini
PHILIPS MASTER SDW-TG mini lampen MASTER SDW-TG Mini

Zuinige Energie klasse . Philips MASTER SDW-TG Mini lamp is een zeer compacte energiezuinige hogedruk natriumdamplamp met een ontladingsbuis van gesinterd aluminiumoxide. Deze Master SDW-TG Mini is dan ook een veel gebruikte metaalhalogeen lamp in levensmiddelenwinkels. Voorzien van PIA (Philips Intergrated Antenna) voor langere levensduur en UV block. Sprankelend helder licht en uitstekende kleurstabiliteit en erg goede kleurweergave in de warme kleuren.

Toepassing . Aanlichten van levensmiddelen (groeten en fruit, brood) Deze Master Colour SDW-TG lamp met GX12-1 lampvoet wordt gebruikt met een elektronisch VSA (alleen op HID-PV 50 resp HID-PV 100). Geschikt voor gebruik in open armaturen. Brandstand is universeel.

Levensduur van de Master Colour SDW-TG Mini. Uitval van 20% bij 9.000 uur en 50% uitval op 10.000 uur elektronisch VSA. De lichtopbrengst bij 25°C is 44-50 Lm/Watt. Master Colour SDW-TG is NIET dimbaar.

Philips Master SDW-TG mini 50W/825

Philips
8711500203236

Philips Master SDW-TG mini 100W/825

Philips
8711500202338

Vervangen van Philips Master SDW-TG Mini lichtbron met 2 pinnen. Maak het armatuur spanningsvrij. Laat de lamp afkoelen mocht deze nog gebrand hebben, dit kan wel 10 minuten zijn gezien de hoge temperaturen van de lamp. Hierna kunt u met een rustige trekbeweging de lichtbron uit de fitting trekken. Spanningsloos maken van het armatuur is zeker aan te bevelen gezien de hoge ontsteekspanning maar is vaak ook noodzakelijk om de lamp te laten branden.

De fittingen hebben een metalen klikbeugeltje aan beide zijden waardoor even heen gedrukt dient te worden.

Defecte SDW-TG Mini lamp is soms te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp in het keramisch gedeelte. Vaak gaat deze sdw-tg mini lamp uit en blijft dit voor enige minuten, om vervolgens weer op te starten. Het wordt dan tijd om de lamp te vervangen. Meestal is ervoor al enige verkleuring en of verzwakking in het licht te zien.

Uitvoeringen van de Philips Master SDW-TG Mini lampen. Ze zijn er in diverse wattages, 50W en 100W maar er is echter maar 1 lampvoet, de GX12 -1 ! De lampen zijn doorgaans niet te vervangen door andere wattages. De belasting op het voorschakelapparaat is anders en dit geeft in de praktijk problemen zoals een lamp die niet op sterkte komt en hierdoor een vreemde kleur geeft of helemaal niet opstart. Kleurtemperatuur SDWTG lampen is 2500K ( meer weten !)

Levensduur van de Philips Master SDW-TG Mini lampen.

Levensduur tot 5% uitval 7000 uur

Levensduur tot 20% uitval 9000 uur (100W/825 8000 uur)

Levensduur tot 50% uitval 10000 uur

Lampvoeten die er op lijken maar toch niet hetzelfde zijn !

CDM-T (G12) SDW-TG (GX12-1) Baro Mini BFL

Zeer energievriendelijke lamp ! Philips Sense and Simplicity