LICHTBRONNEN BELGIË

Telefonisch

Onze servicedesk is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van:

9.00 uur tot 17:00 uur.

Bel: +32 (0)11 632 529

Buiten deze tijden het best per email.

Per Email

Neem bij voorkeur contact op per email:info@lichtbronnen.be

Zo kunnen wij u het best van dienst zijn.

U ontvangt gewoonlijk een antwoord dezelfde dag per mail.

Bedrijfsgegevens

Lichtbronnen België BV

J.B. Truyensstraat 21 3940 Eksel (België)

Telefoon: 0032- (0)11 - 632 529

E-mailadres: info@lichtbronnen.be

BTW nummer: BE.0727.483.964

IBAN nr. BE65736056137196 BIC: KREDBEBB

Ondernemingsnr: 0727483964

Lichtbronnen België  is een bedrijf opgericht in 2012 in België door Patrick Verhulst, verlichtingsexpert,  welke zich gespecialiseerd heeft in lichtbronnen (lampen) en heeft nu ruim 20 jaar ervaring in het vervangen van lampen zoals LED, TL lampen, halogeenlampen, LEDlampen, spaarlampen, gloeilampen en gasontladingslampen. Het dagelijks werk bestaat ook nog steeds in de vervanging van lampen en de remplast naar LED. We beschikken dan ook over veel praktijkervaring en kunnen u dus deskundig advies geven.

Patrick Verhulst  -Verlichtings Expert-

Lichtbronnen België heeft geprobeerd op deze website, de meest voorkomende vragen rondom het type lamp, al te beantwoorden.

Vragen als de kleurtemperatuur, lampvoet of wattage. Maar ook (zeer) technische informatie als lampkleurtemperaturen of lumen/watt. Maar mocht u vragen hebben kunt u bellen of mailen en dan helpen we u graag.

Hoge korting op alle lampen

Lichtbronnen België biedt u de beste prijs op alle lampen. Buiten de standaard lage prijzen krijgt u ook nog eens extra korting wanneer u bij ons ook meerdere lampen bestelt. Er geldt automatisch een oplopend voordeel bij meerdere lichtbronnen. Afhankelijk van het type lamp gelden de verschillende staffelkortingen. Dus meer voor minder!

Uw bestelling snel geleverd bij Lichtbronnen België

Na uw bestelling worden de lampen zorgvuldig verpakt en aangemeld bij DPD of Bpost. Deze zorgen dat uw bestelling correcte wordt bezorgd. U  kunt uw bestelling volgen in de ontvangstbevestiging.

Wanneer de bestelling wordt opgehaald krijgt u van DHL een bericht waar u bestelling zich bevindt.
De meest voorkomende Philips, Osram en Sylvania lampen zijn bij Lichtbronnen België voorradig. Dit betekend dat de lampen, welke u besteld, al binnen enkele dagen in huis heeft. Toch kan het voorkomen dat er omstandigheden zijn dat artikelen, op het moment van bestellen, niet voorradig zijn. Wij informeren u hierover mocht dit zo zijn. Wilt u een exacte levertijd weten? Raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Uitgebreid LED assortiment uit de professionele reeks

Zonsopgang-  Lichtkleur: 2700K (extra warmwit)

Hoge Zon -  Lichtkleur: 6500K (daglicht)