Verzendkosten & Betalingsmogelijkheden

België en Nederland Aankoop bedrag
Gratis > €75,- ex.btw
 Afhalen Bpost/DPD punt €3,99       tot €75- ex.btw
Bezorgt  €4,95 tot €75,- ex.btw
 

In de meeste gevallen vindt de verzending de volgende dag plaats.
Bedenktijd is er voor ieder consument van 14 dagen na ontvangst van de goederen.
Minimaal bestelbedrag is €7,50
 
Afhalen: Geen verzendkosten

U geeft bij het afrekenen aan dat u de bestelling wilt afhalen. Geeft u hier een tijdstip aan wanneer u dit zou willen doen en maken we een afspraak en dan zorgen we dat de bestelling voor u klaarstaat.

 

 

Lichtbronnen België

Al onze transacties gebeuren via Stichting Derdengelden:
http://www.sisow.nl/faq/consument01#consument

Betalingsmogelijkheden

Betalen met Bancontact Bankcontact Mister Cash - Gratis! Om te kunnen betalen met Mistercash moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, ING. Mistercash is een betaalsysteem in België en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het IDEAL betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit natuurlijk een zeer praktische manier van betalen.

Bank overschrijving (vooruitbetaling) *** 2% extra korting U maakt het bedrag op de orderbevestiging over op bankrekeningnummer: BE77735031152142 ten name van Lichtbronnen België te Eksel, met het referentienummer van de bestelling. Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit soms enkele dagen langer duren voordat wij de order kunnen verzenden.

http://www.paypal.com/ PayPal - Gratis.

Kosteloos geld sturen Betaal voor aankopen of stuur geld aan iedereen met een e-mailadres in 190 landen en regio's. Het is gratis. Wereldwijd geaccepteerd PayPal wordt wereldwijd door duizenden bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay.com. Een PayPal-rekening is eenvoudig te openen een zeer gebruikersvriendelijk Een PayPal-rekening openen is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Nadat u bent aangemeld, kunt u al meteen betalingen uitvoeren!

iDEAL - Gratis!
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Wij versturen zoals u van ons gewend bent direct uw bestelling. De bestelling heeft u binnen 24 uur in huis. Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit soms enkele dagen langer duren voordat wij de order kunnen verzenden.
 

ECO Cheque 

ECOCHEQUES! van Sodexo en EDENRED

Kies bij bestellen "Stuur Check"

We nemen vervolgens contact met u op en kunt u hiermee betalen.

 

 

 

Veilig online betalen met GlobeCharge en SISOW:
Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het SISOW betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden alleen gebruikt om u bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen uw privacy. Persoonlijke gegevens worden ondergeen beding verstrekt aan derden.

Ontvangen

Uw bestelling online volgen track en trace van DHL . Op deze manier weet u precies wanneer u uw bestelling bij u thuis, op uw werk kunt verwachten. Omdat wij uw bestelling via DHL versturen, ontvangt u automatisch per e-mail een unieke code voor uw verzending. Hiermee kunt u uw bestelling te allen tijde volgen.

Notificaties per e-mail
Omdat wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om te weten wanneer uw bestelling daadwerkelijk verzonden is, houden wij u hiervan op de hoogte via e-mail. Als u van ons een notificatie ontvangt dat uw bestelling is verzonden, dan kunt u er doorgaans vanuit gaan dat DHL uw bestelling de volgende dag aflevert. De notificaties per e-mail ontvangt u automatisch.
 
Alternatief bezorgadres
Als u een ander adres heeft als het factuuradres is dit geen probleem, u kunt ook een alternatief bezorg adres bij ons achterlaten. Vul uw alternatieve adres in bij het veld "afleveradres" tijdens het plaatsen van uw bestelling. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling door DHL op het door u gewenste adres afgeleverd wordt.
Tekenen voor ontvangst
Voor alle bestellingen die worden verzonden, moet u tekenen voor ontvangst. Dit omdat wij graag willen dat u de lampen zeker ontvangt. Vandaar dat er bij ons altijd een telefoonnummer moet worden gegeven bij een bestelling.