Garantie

Garantie lampenBij LICHTBRONNEN BELGIË krijg je uiteraard de normale productgaranties op je aankoop en gelden natuurlijk alle rechten en plichten van het consumentenrecht.

 

Vertoont je product een defect?

Neem dan even contact op via de mail of telefoon. Wij zullen zo snel en zo goed mogelijk naar een oplossing zoeken. Of je krijgt een nieuw exemplaar of we zoeken een andere passende oplossing.

Kijk voor meer informatie op de pagina retourneren.

Een garantie geeft extra rechten aan jou als koper, maar is altijd voor een bepaalde duur en met soms met bepaalde voorwaarden (door de fabrikant bepaald). Je hebt altijd een aankoopbon nodig en moet de eerste eigenaar zijn van het product. Los van deze voorwaarden houdt Lichtbronnen België zich natuurlijk aan je wettelijke rechten die wij logischerwijs naleven.

 

De garantie van Philips voor kleurconsistentie
Door het mengen van LED's uit deze zeer uniforme LED-bins garandeert Philips Optibin® kleuruniformiteit voor elke verlichtingsoplossing. Niet alleen tussen de armaturen onderling, maar ook tussen de verschillende productiepartijen. Hierdoor kunnen we een betrouwbare kleurconsistentie garanderen over de tijd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer projecten gefaseerd worden geïnstalleerd of bij eventuele vervanging in de toekomst. Om u kleurconsistentie van de LED-verlichtingsoplossingen te kunnen garanderen, maakt Philips gebruik van een selectiemodel binnen het productieproces. Daarbij wordt een selectie gemaakt van LED's uit verschillende 'bins'. Deze unieke Optibin®-technologie verzekert dat de LED's uit 'bins' die geselecteerd zijn voor een bepaalde verlichtingsoplossing altijd binnen een 4-staps MacAdam-ellips vallen.