G23d-1 voor Philips PL-C 10W en 13W of Dulux D 10W en 13W= 2pin socket   G23Q met 4 pinnen=4pin socket

Philips Master PL-C lampen zijn compacte spaarlampen, met 4 parallelle fluorescentie buisjes. Verkrijgbaar in 10W, 13W, 18W en 26W. Deze PL-C lamp is er in de 2 pin en 4 pin uitvoering. Houdt u hier rekening mee omdat deze Master PL-C niet uitwisselbaar is gezien deze anders opgestart. hetzelfde geldt voor de wattages. Alleen de PL-C 2pin 10W en 13W hebben dezelfde lampvoet.

 Voorbeeld van een PL-C armatuur (1x18W)

PL-C lampen met 2 en 4 koperen pennetjes zijn niet uitwisselbaar gezien deze anders opgestart worden. Klik hier om hier meer over te weten.

- PL-C 2 pin heeft de starter in de lamp gebouwd en werkt met een conventioneel VSA.

- PL-C 4 pin is maakt gebruik van een electronische VSA is dan ook eventueel dimbaar mits het juist VSA is toegepast. Andere wattages van dit type PL-C lamp zijn niet uitwisselbaar.

  

 Op lastige bereikbare plekken zou u ervoor kunnen kiezen om de PL-C (2 of 4 pin) Xtra variant te gebruiken. Levensduur is ongeveer twee keer zo hoog maar de aanschaf ook. Dus als u veel tijd kost of er kosten zoals een hoogwerker voor bijkomen kan dit een uitkomst zijn

PHILIPS MASTER PL-C lampen zijn een van de meest gebruikte 'spaarlampen' in kantoren, passages en entrees ! Deze armaturen kunnen zijn uitgevoerd met 1 of 2 PL-C lampen.plc

 

 

Philips Sense and Simplicity 

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar