Philips Master TL-D food secura lamp
Philips Master TL-D food secura
PHILIPS MASTER TLD lampen MASTER TL-D Food Secura
Deze Philips Master TL-D Food is een energie klasse B lamp. Een zeer energie efficiente lamp dus.Deze TL-D super 90 Food lamp heeft een G13 lampvoet. Dit houdt in dat de afstand tussen de koperen pennen 13 milimeter is. De lampdiameter is 2,6 cmDeze Philips Master TL-D Food heeft een gemiddelde van 20.000 branduren. Zelfs 15000 uur op hoogfrequent vsa.Deze Philips Master TL-D Food lamp is dimbaar met een regelbaar voorschakel apparaat!

De Philips Master TL-D Food secura laat voedingsmiddelen (met name vlees) er smakelijker uitzien. Verder heeft deze TL-lamp met G13 lampvoet een beschermende coating rondom de lamp. Deze voorkomt dat producten verontreinigd raken in geval van lampbreuk. De Master TL-D Food secura voldoet aan HACCP -voorschriften en ondersteunt HACCP certificering.

Dimbaar/regelbaar op het juiste voorschakelapparaat. De Master TL-D Food Secura is makkelijk te identificeren door de 2 blauwe ringen aan een uiteinde en de lampvoet. De Master TL-D Food secura is overigens niet geschikt voor gesloten armaturen.

Verkrijgbaar in de wattages 18W, 30W, 36W en 58W. De TL-D FOOD secura is uitwisselbaar met de andere Super 80 lampen. De kleurweergave (Ra) is groter dan 74.

Extra voordelig: volle doos van 25, 50 of 100+ stuks!

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Philips Master TL-D Food Secura 30W/79 (90 cm)

Philips Master TL-D Food Secura 30W/79 (90 cm)

Philips
8711500541123

De Philips Master TL-D Food Secura kunnen ook op hoogfrequent voorschakel apparaten werken en krijgen hierdoor ook wel 20% langere levensduur !

TL-D Food Secura lampen met 2 pinnen aan iedere zijde kunt u met een rustige draaibeweging uit de fitting draaien. Spanningsloos maken van het armatuur is niet noodzakelijk om de lamp te laten branden maar wel veiliger.

Defecte TL Food Secura lamp is makkelijk te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp aan het uiteinde aan 1 kant ! Als dit aan 2 kanten het geval is, is vaak het voorschakelapparaat stuk !

We hebben een zeer uitgebreide en ruime voorraad TL- buizen omdat we dagelijks zelf deze lampen lampen plaatsen. U bent dus bij ons bij het juiste adres als het gaat om vervangingslampen ! Ook voor OSRAM (Lumilux) of SYLVANIA TL vervangingslampen kunt u bij ons terecht.