philips_master_tl-d_reflex_lamp
PHILIPS MASTER TLD lampen MASTER TL-D Reflex
Deze Philips Master TL-D reflex is een energie klasse A lamp. Een zeer energie efficiente lamp dus.Deze TL-D reflex lamp heeft een G13 lampvoet. Dit houdt in dat de afstand tussen de koperen pennen 13 milimeter is. De lampdiameter is 2,6 cmDeze Philips Master TL-D reflex heeft een gemiddelde van 12.000 branduren. Zelfs 17000 uur op hoogfrequent vsa.Deze Philips Master TL-D reflex lamp is dimbaar met een regelbaar voorschakel apparaat!Deze Philips Master TL-D reflex heeft een goede Kleurechtheid (CRI), deze is groter dan 85 !

Energie label A. Bij de Philips Master TL-D Reflex richt de interne reflector het licht naar waar het nodig is. Omdat de interne reflector al het licht omlaag richt, heeft de lamp geen last van vuil dat zich op de bovenkant ophoopt. Dit betekent dat de TL lamp minder vaak hoeft te worden schoongemaakt en 40% meer licht naar beneden brengt. Energiebesparingen van 30-50% zonder lichtverlies in armaturen zonder reflectoren. Interne reflector wordt niet gehinderd door stofophoping (in tegenstelling tot normale TL-D-lampen). Tamelijk hoog rendement, gehele levensduur, met een goed lumenbehoud.

Levensduur is 10% uitval op 17.000 uur met een conventioneel VSA en 12.000 uur op hoogfrequent VSA. Kleurechtheid RA is 85. Levensduur tabellen zijn te zien onder 'meer info'. Deze tl met G13 lampvoet lamp is dimbaar/regelbaar met het juiste voorschakelapparaat. Uitwisselbaar met de andere 26mm TL lampen.

Verkrijgbaar in de lamp kleuren 827(warm wit) ,830(wit) en 840(helder wit) en in de wattages 18W, 36W en 58W. De kleurweergave (Ra) is hoger dan 85.

Vervangen van defecte Philips Master TL-D super 80 Reflex lampen met 2 pinnen aan iedere zijde is eenvoudig. U draait met een rustige 90 graden draaibeweging de lamp uit de fitting . Houdt u rekening met de juiste kant van de reflector.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Philips Master TL-D Reflex 36W/830 120cm

Philips Master TL-D Reflex 36W/830 120cm

Philips
8711500559494

*prijzen zijn exclusief B.T.W.

Vervangen van de Philips Master TL-D Reflex lampen met 2 pinnen aan iedere zijde. Deze kunt u met een rustige draaibeweging 90 graden links of rechtsom, uit de fitting draaien. Dit tot dat de markering (zie foto) niet meer zichtbaar is. Nu kunt u de lamp eruit halen. Bij het plaatsen van de TL-D reflex lamp draait u zover dat de markering weer zicht baar is. Zorg ervoor dat de reflector (in de lamp) naar de goede kant wijst !

Spanningsloos maken van het armatuur is niet noodzakelijk om de lamp te laten branden wanneer het een conventioneel armatuur (met starter) betreft. Met een elektronische VSA is het vaak wel nodig, gezien het voorschakelapparaat vaak de lamp uitschakelt wanneer men deze verwijdert. Maar het is natuurlijk altijd veiliger om de spanning uit te schakelen.

Defecte TL-D Reflex lamp is makkelijk te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp ! Als dit aan 2 kanten het geval is, is er een goed kans dat het voorschakelapparaat stuk is.

Defecte TL-D lamp

Uitvoeringen van de Philips Master TL-D Reflex lamp. De kleurtemperaturen kunnen zijn 3000K, 4000K ( meer weten !). De TL-D super reflex is verkrijgbaar in de vermogens 18W, 36W en 58W. Deze TL-D lampen zijn te gebruiken in combinatie met een elektronische hoog frequent voorschakelapparaat of een conventioneel VSA en en T8 (26mm) lampvoet !

Eist u een nog energie zuinigere uitvoering van de TL-D Reflex ? De Philips Master TL-D heeft geen ECO uitvoering. Er is echter wel een zonder reflector. Dit is de ook een Philips Master TL-D ECO

De ervaring leert om tevens de starter te vervangen wanneer de lamp zijn brandtijd heeft gehad. Starters worden namelijk steeds 'luier' en zorgen dan voor een tragere start. Totdat de starter zover versleten is en deze gaat 'plakken' en de lamp niet meer opstart.

Eist u een nog langere levensduur van de TL-lamp ? Kiest u dan voor de Master TL-D Xtra of Xtreme variant. Gemiddelde levensduur van zelfs 66.000 uur !

We hebben een zeer uitgebreide en ruime voorraad TL- buizen omdat we dagelijks zelf deze lampen lampen plaatsen. U bent dus bij ons bij het juiste adres als het gaat om vervangingslampen ! Ook voor OSRAM (Lumilux) of SYLVANIA TL vervangingslampen kunt u bij ons terecht.