tld-hf
PHILIPS MASTER TLD lampen MASTER TL-D HF
Deze Philips Master TL-D HF is een energie klasse A lamp. Een zeer energie efficiente lamp dus.Deze TL-D HF lamp heeft een G13 lampvoet. Dit houdt in dat de afstand tussen de koperen pennen 13 milimeter is. De lampdiameter is 2,6 cmDeze Philips Master TL-D HF heeft een gemiddelde van 12.000 branduren. Zelfs 15000 uur op hoogfrequent vsa.Deze Philips Master TL-D HF is voor binnen toepassingen maar kan met het juiste armatuur buiten toegepast worden.Deze Philips Master TL-D HF lamp is dimbaar met een regelbaar voorschakel apparaat!Deze Philips Master TL-D HF heeft een goede Kleurechtheid (CRI), deze is groter dan 85 !

Energie label A. De Philips Master TL-D super 80 HF is de eerste generatie lagedruk-kwikontladingslampen met een diameter van 26 mm, gevuld met argongas voor gebruik met 'oudere' hoogfrequent voorschakel apparatuur. Deze lamp niet gebruiken met de HFP, HFB of HFR versies voorschakelapparaten.

Levensduur bij 10% uitval van de TL-D HF is circa 10.000 uur. 50% uitval op 15.000 uur. Wellicht niet onverstandig om voor de Master TL-D Eco buis te kiezen, of de Master TL-D super 80 reeks. Deze tl lamp met G13 lampvoet is Dimbaar / regelbaar op het juiste voorschakelapparaat. Hij is eventueel uitwisselbaar met de andere Super 80 lampen.

Verkrijgbaar in de lampkleuren 827(warm wit), 830(wit) en 840(helder wit) en in de wattages 18W, 36W en 58W. De kleurweergave (Ra)> 85.

Extra voordelig : volle doos van 25, 50 of 100+ stuks!

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Philips Master TL-D Super 80 HF 16W/840 (59 cm)

Philips Master TL-D Super 80 HF 16W/840 (59 cm)

Philips
8711500631473

Vervangen van de Philips Master TL-D HF super 80 lampen met 2 pinnen aan iedere zijde. Lampmarkering voor correcte montage Deze kunt u met een rustige draaibeweging 90 graden links of rechtsom, uit de fitting draaien. Dit tot dat de markering (zie foto) niet meer zichtbaar is. Nu kunt u de lamp eruit halen. Bij het plaatsen van de TL-D lamp draait u zover dat de markering weer zicht baar is.

Spanningsloos maken van het armatuur is niet noodzakelijk om de lamp te laten branden wanneer het een conventioneel armatuur (met starter) betreft. Met een elektronische VSA is het vaak wel nodig, gezien het voorschakelapparaat vaak de lamp uitschakelt wanneer men deze verwijdert. Maar het is natuurlijk altijd veiliger om de spanning uit te schakelen.

Defecte TL-D HF super 80 lamp is makkelijk te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp ! Als dit aan 2 kanten het geval is, is er een goed kans dat het voorschakelapparaat stuk is.

Defecte TL-D lamp

Uitvoeringen van de Philips Master TL-D HF super 80 lamp. De kleur temperaturen kunnen zijn 3000K en 4000K ( meer weten !). De TL-D super 80 is verkrijgbaar in de vermogens 16W, 32W en 58W. Deze TL-D HF lampen zijn te gebruiken in combinatie met een elektronische hoog frequent voorschakelapparaat en T8 (26mm) lampvoet.

Eist u een nog energie zuinigere uitvoering van de TL-D ? De Philips Master TL-D heeft ook een ECO variant, de Philips Master TL-D ECO .

De Philips Master TL-D super 80 HF lampen zijn bij ons altijd scherp geprijsd !

Eist u een nog langere levensduur van de TL-lamp ? Kiest u dan voor de Master TL-D Xtra of Xtreme variant. Gemiddelde levensduur van zelfs 66.000 uur !

We hebben een zeer uitgebreide en ruime voorraad TL- buizen omdat we dagelijks zelf deze lampen lampen plaatsen. U bent dus bij ons bij het juiste adres als het gaat om vervangingslampen ! Ook voor OSRAM (Lumilux) of SYLVANIA TL vervangingslampen kunt u bij ons terecht