Philips Master TL5 activiva
Philips Master TL5 activiva
 PHILIPS MASTER TL5 lampen MASTER TL5 ActiViva
Deze Philips Master TL-D super 80 is een energie klasse A of B lamp. Afhankelijk van de wattage. Een zeer energie efficiente lamp dus.Deze TL-D lamp heeft een G5 lampvoet. Dit houdt in dat de afstand tussen de koperen pennen 5 milimeter is. De lampdiameter is 1,2 cmDeze Philips Master TL5 heeft een gemiddelde van 20.000 branduren.Deze Philips Master TL5 lamp is dimbaar met een regelbaar voorschakel apparaat!

De Philips MASTER TL5 ActiViva met G5 lampvoet is de opvolger van 'gewone' TL buis en is 40% dunner. Deze dunne (16mm) TL buizen hebben een uitval van slechts 10% op 19.000 uur. (50% op 24.000 uur). De lamp heeft een vrij constante lichtopbrengst tijdens de gehele levensduur.

De Philips MASTER TL5 ActiViva heeft een hoog rendement. Deze TL5 lamp is alleen te gebruiken in combinatie met een electronische Hoog frequent VSA. De Philips MASTER TL5 ActiViva heeft door het blauwe licht (unieke fosfor coating) een positieve invloed op het welzijn van het individu. De ActiViva Active bevat 85% meer blauw licht dan daglicht. Dit voor een echt ‘blauwe hemel’-effect. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich hierdoor vitaler en alerter voelen wat een positieve invloed op de arbeidsprestaties. Door de G5 lampvoet is deze lamp ideaal voor inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen in kantoren, scholen en gezondheids instellingen, waar een hoogwaardige energiezuinige verlichting vereist is.

Deze PHILIPS MASTER TL5 ActiViva lamp is Dimbaar/regelbaar op het juiste voor-schakelapparaat. De kleurweergave (Ra) is meer dan 80. De TL5 High Efficiency is verkrijgbaar in 49W en 54W. De kleurtemperatuur is 17.000K. Opmerking: Wanneer men voor deze lamp kiest is het zeer verstandig om de hele ruimte met deze lamp(en) uit te voeren ! Dit omdat verschillende kleuren licht mensen zich minder behaaglijk voelen.

Extra voordelig : volle doos van 20, 40 of 80+ stuks!

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Philips Master TL5 ActiViva 49W (145 cm)

Philips Master TL5 ActiViva 54W (115 cm)

Philips Master TL5 ActiViva 49W (145 cm)

Philips
8711500951816

Philips Master TL5 ActiViva 54W (115 cm)

Philips
8711500951779

Philips Master TL5-ActiViva lampen met 2 pinnen aan iedere zijde kunt u met een rustige draaibeweging links of rechtsom, uit de fitting draaien. Spanningsloos maken van het armatuur is noodzakelijk om de lamp te laten branden maar ook veiliger.

Deze Philips Master TL5 ActiViva lamp is alleen te gebruiken in combinatie met een electronische Hoog frequent VSA.

De Master TL5-ActiViva lampen zijn bij ons altijd scherp geprijsd !

We hebben een zeer uitgebreide en ruime voorraad TL- buizen omdat we dagelijks zelf deze lampen lampen plaatsen. U bent dus bij ons bij het juiste adres als het gaat om vervangingslampen ! Ook voor OSRAM (Lumilux) of SYLVANIA TL lampen kunt u bij ons terecht.

Zeer energievriendelijke lamp ! Philips Sense and Simplicity