philips-corepro-ledtube-lamp
PHILIPS MASTER LEDtubes (TL LED lampen met een G13 fitting CorePro LEDTube
Deze LEDtube heeft maar liefst 30.000 branduren !Deze LEDtube heeft een G13 lampvoetGoede Kleurechtheid (CRI), deze is groter dan 80 !

Energie klasse A LEDtube met G13 lampvoet. Tot wel 3x langere levensduur ten opzicht van de TL-D lampen! Philips CorPro LEDtube zijn robuuster en beter bestand tegen koude omgevingen dan normale fluorescentiebuizen. U heeft ook geen last meer van brommen of knipperen. De lichtopbrengst is circa 80 Lumen/watt wat hoog is! Deze led tl lamp uit de CorePro reeks is een perfecte oplossing voor de TL fluorescentie lamp . Cicra 50% energie besparing en zijn te gebruiken direct op de netspanning (200V tot 240V). kleurweergave (Ra) >85. Niet dimbaar.

Levensduur. Philips CorePro LED TL heeft een technische levensduur van circa 30.000 uur. Tot deze levensduur 70% lumenbehoud.

Toepassing. De CorePro LEDtube lamp is bijzonder geschikt voor kantoren, magazijnen, koelruimten, industrie, werkplaatsen, industrie, supermarkten, winkels, dus waar het licht veel aan is. De vervanger van de 18W, 36W en 58W TL lamp voor de 10, 20 of 25W LED buis Geen UV en infrarood straling.

Verkrijgbaar in de lampkleuren 4000K en 6500K. In sommige gevallen, zoals armaturen met elektronisch voorschakelapparaat, moet de elektrische bedrading aangepast worden om een LEDtube te kunnen gebruiken. Of u kiest dan de 'HF' uitvoering. Voor armaturen met starter is dit niet nodig, hier geberuikt u de LEDtube starter!