Philips Master TL5 HE ECO
Philips TL5 HE ECO
 PHILIPS MASTER TL5 lampen MASTER TL5 HE ECODeze Philips Master TL-D super 80 is een energie klasse A of B lamp. Afhankelijk van de wattage. Een zeer energie efficiente lamp dus.Deze TL-D lamp heeft een G5 lampvoet. Dit houdt in dat de afstand tussen de koperen pennen 5 milimeter is. De lampdiameter is 1,2 cmDeze Philips Master TL5 heeft een gemiddelde van 20.000 branduren.Deze Philips Master TL5 lamp is dimbaar met een regelbaar voorschakel apparaat! 

Energie klasse A Philips MASTER TL5 High Efficiency ECO, met G5 lampvoet is de opvolger van 'gewone' TL buis en is 40% dunner.

Levensduur. Deze dunne (16mm) TL buizen hebben een uitval van slechts 10% op 19.000 uur (50% op 24.000 uur). De lamp heeft een vrij constante lichtopbrengst tijdens de gehele levensduur (meer info). De Philips MASTER TL5 High Efficiency ECO heeft een rendement van 97 lumen/watt , wat als zeer hoog beschouwd mag worden. Deze lamp is ontwikkeld om het meeste licht te geven bij ´kantoor´temperatuur.

De Philips MASTER TL5 High Efficiency ECO is ideaal voor inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen in kantoren, winkels, scholen, openbare gebouwen en industrie, waar een hoogwaardige energiezuinige verlichting vereist is. PHILIPS MASTER TL5 HE ECO lamp is Dimbaar/regelbaar op het juiste voorschakelapparaat.

Verkrijgbaar in de lampkleuren 830(wit) en 840(helder wit). De kleurweergave (Ra) > 85. De TL5 High Efficiency ECO is verkrijgbaar in 13W ,20W ,25W en 32W.

Extra voordelig : volle doos van 40, 80 of 120+ stuks! Prijzen zijn inclusief recupel!

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Philips Master TL5 HE ECO 13W/830 (56 cm)

Philips Master TL5 HE ECO 13W/830 (56 cm)

Philips
8727900880816
Wat zijn de vervangopties:
TL5 HE 14W --> TL5 HE ECO 13W
TL5 HE 28W --> TL5 HE ECO 25W
TL5 HE 35W --> TL5 HE ECO 32W

Vervangen van de Philips Master TL5-HE ECO lampen met 2 pinnen aan iedere zijde. Deze kunt u met een rustige draaibeweging 90 graden links of rechtsom, uit de fitting draaien.  Dit tot dat de markering (zie foto) niet meer zichtbaar is. Nu kunt u de lamp eruit halen. Bij het plaatsen van de TL5 lamp draait u zover dat de markering weer zicht baar is. Spanningsloos maken van het armatuur is noodzakelijk om de lamp te laten branden gezien het voorschakelapparaat vaak de lamp uitschakelt wanneer deze verwijderd wordt maar het is natuurlijk ook veiliger.

Defecte TL5 HE ECO lamp is makkelijk te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp aan het uiteinde aan 1 kant ! Als dit aan 2 kanten het geval is, is vaak het voorschakelapparaat stuk.

Uitvoeringen van de Philips Master TL5-HE ECO lamp. De kleurtemperaturen kunnen zijn 3000K of 4000K ( meer weten !). De High Efficiency ECO is alleen in de lagere vermogens (13W, 25W en 32W) te verkrijgen. Voor zwaardere vermogens kies de High Output. Al Deze TL5 lampen zijn alleen te gebruiken in combinatie met een electronische Hoog frequent voorschakelapparaat en T5 lampvoet !Mits een HF VSA is toegepast met meerdere wattages, kan men de Philips Master TL5 High Output ECO gebruiken mocht men iets meer licht willen. Controleer dit goed wanneer u dit zou willen.

De Philips Master TL-5 HE ECO lampen zijn bij ons altijd scherp geprijsd !We hebben een zeer uitgebreide en ruime voorraad TL- buizen omdat we dagelijks zelf deze lampen lampen plaatsen. U bent dus bij ons bij het juiste adres als het gaat om vervangingslampen ! Ook voor OSRAM (Lumilux) of SYLVANIA TL lampen kunt u bij ons terecht.

Zeer energievriendelijke lamp ! Philips Sense and Simplicity