Hoe kunt u Lichtbronnen België contacteren:

Telefoon
Onze servicedesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van:

 ma-vr 08:30 tot 17:00 (vr 16:00) uur
 
011- 632 529 Buiten België +32(0)11-632529
Buiten deze tijden kunt u het best per email contact opnemen.
BTW nummer:  BE.0847.395.166
Ondernemingsnummer: 0847395166
IBAN: BE77 7350 3115 2142
BIC: KREDBEBB 

 

Email

Neem bij voorkeur contact op per email: info@lichtbronnen.be zo kunnen wij u het best van dienst zijn. U ontvangt gewoonlijk een antwoord dezelfde dag.

 Ook voor offertes voor ruime aantallen, gecombineerde bestellingen of technische vragen kunt u bij ons terecht.

 

 

 

Bij afhalen: zijn er geen administratie/verzendkosten. U kunt dit bij het afrekenen aangeven dat u de bestelling wilt afhalen.

Geeft u hier een tijdstip aan wanneer u dit wilt doen. Dan zorgen wij dat de bestelling voor u klaarstaat.

Afhaaladres:

J.B. Truyensstraat 21

3941 Eksel (België)

 

Lichtbronnen België

Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten vervangingslampen. Lichtbronnen voor het midden en klein bedrijf, kantoor, VZW, showrooms, bakkerijen, slagerijen, industrie, scholen, in België. Wij zijn een Belgische onderneming. U kunt zo goedkoop lampen kopen in België.

Omdat we vele situaties gezien hebben op het gebied van verlichting, kunnen we u goede adviezen geven. Onze goede samenwerking met leveranciers als Philips, Osram en Sylvania maakt www.lichtbronnen.be hét bedrijf wat vooraan staat aan de ontwikkeling van energiezuinige remplast oplossingen. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen verlichtingswensen. Door diverse bronnen zoals leveranciers en vakbladen, zijn we goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en introducties op het gebied van professionele verlichting.

In ons magazijn worden alle pakketten met recyclebare materialen klaargemaakt. De magazijn medewerkers zorgen ervoor dat de juiste artikelen degelijk en goed verpakt worden. Deze worden vervolgens ingevoerd en verwerkt, zodat DPD deze aan het einde van de dag kan ophalen.

We hebben een uniek assortiment, scherpe prijzen en de beste service. Wij verkopen u liever kwaliteit zodat u later bij ons terug komt. Wij hebben dus dan ook een jarenlange vaste trouwe klantenrelaties.

Heeft u desondanks toch nog vragen, gewoon even bellen, wij staan u graag te woord.

Patrick Verhulst Verlichtingsexpert

Patrick Verhulst

Zaakvoerder en

Verlichtings expert

Met vriendelijke groet,

Patrick Verhulst

www.lichtbronnen.be