LICHTBRONNEN BELGIË

Zaakvoerder
Patrick Verhulst

Lichtbronnen België is een jong dynamisch bedrijf in België dat zich gespecialiseerd heeft in lichtbronnen (lampen) en heeft nu ruim 10 jaar ervaring in het vervangen van lampen zoals TL lampen, halogeenlampen, LEDlampen, spaarlampen, gloeilampen en gasontladingslampen. Het dagelijks werk bestaat ook nog steeds in de vervanging van lampen en de remplast naar LED. We beschikken dan ook over veel praktijkervaring en kunnen u dus deskundig advies geven.

 

Lichtbronnen België heeft geprobeerd op deze website, de meest voorkomende vragen rondom het type lamp, al te beantwoorden. Maar mocht u vragen hebben kunt u bellen of mailen en dan helpen we u graag.

Dit kan bijvoorbeeld zijn de kleurtemperatuur, lampvoet of wattage. Maar ook (zeer) technische informatie als lampkleurtemperaturen of lumen/watt. Wanneer men klikt op “details” achter de betreffende lamp, kan men deze technische informatie zien. Achter de lampen staan de prijzen inclusief verwijderingsbijdrage, exclusief B.T.W. (21%) per stuk. 

Hoge korting op alle lampen

Lichtbronnen België biedt u de beste prijs op alle lampen. Buiten de standaard lage prijzen krijgt u ook nog eens extra korting wanneer u bij ons ook meerdere lampen bestelt. Er geldt automatisch een oplopend voordeel bij meerdere lichtbronnen. Afhankelijk van het type lamp gelden de verschillende staffelkortingen. Dus meer voor minder!

 

Uw bestelling snel geleverd bij Lichtbronnen België

Na uw bestelling worden de lampen zorgvuldig verpakt en aangemeld bij DPD of Bpost. Deze zorgen dat uw bestelling correcte wordt bezorgd. U  kunt uw bestelling volgen in de ontvangstbevestiging.

Wanneer de bestelling wordt opgehaald krijgt u van DHL een bericht waar u bestelling zich bevindt.
De meest voorkomende Philips, Osram en Sylvania lampen zijn bij Lichtbronnen België voorradig. Dit betekend dat de lampen, welke u besteld, al binnen enkele dagen in huis heeft. Toch kan het voorkomen dat er omstandigheden zijn dat artikelen, op het moment van bestellen, niet voorradig zijn. Wij informeren u hierover mocht dit zo zijn. Wilt u een exacte levertijd weten? Raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Uitgebreid LED assortiment uit de professionele reeks

Contact adres:

LICHTBRONNEN BELGIË

J.B. Truyensstraat 21

3941 Eksel (België)

0032-(0)11 632 529

BTW nr: