Osram HNS S 7W G23 UV-C

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties
In voorraad 25+

GEVAAR: Risico Groep 3 - Ultraviolet product
Deze producten zijn bedoeld voor disinfectie en kunnen niet voor algemene verlichting gebruikt worden. De producten produceren hoog vermogen UV-C licht, dat ernstig letsel aan de huid en ogen kan veroorzaken. Vermijd blootstelling aan ogen en huid. Alleen gebruiken in een afgesloten omgeving die gebruikers beschermt tegen het UV-C licht. In het geval van breken van een lamp volg deze voorschriften: ventileer de kamer 30 minuten en verwijder daarna de losse onderdelen. Gebruik hierbij handschoenen. Leg de losse onderdelen in een afgesloten verpakking (plastic zak) en breng het naar uw plaatselijke milieustraat als chemisch afval. Gebruik geen stofzuiger.

De OSRAM HNS S 7W G23 geeft een korte golf UV-straling met een piek op 253,7 (UV-C) voor sterilisatie werking. Vaak gebruikt voor algendoding en doden van schadelijke bacterien in vijvers.
Uitermate geschikt voor het doden of inactiveren van bacteria in :
 - ziekenhuizen, bij bacteriologisch onderzoek en farmaceutische omgevingen,
 - Vijver lamp voor algendoding, UV C vervangings lamp vijver.
 - voedingsmiddelenindustrie, zoals bij zuivelbedrijven, brouwerijen, bakkerijen desinfectie van drinkwater, zwembadwater en diverse fotochemische processen
 

Kenmerken: Het lampglas filtert de 185 nm ozonvormende lijn uit. Een beschermende interne coating beperkt de waardedaling van UV-C. De TUV HN-S lampvoet bevat een speciale starter voor het bijna direct starten.

Levensduur: OSRAM HNS S 7W G23 lampen hebben een levensduur van 8.000 uur.

Electrical data

Nominal wattage

7.00 W

Nominal voltage

46.0 V

Construction voltage

46.00 V

Nominal current

0.18 A

Lamp current

0.18 A

Photometrical data

Radiated power 200…280 nm (UVC)

1.8 W

Dimensions & weight

Diameter

28.0 mm

Length

135.5 mm

Additional product data

Base (standard designation)

G23

Product remark

UV irradiance 253.7 nm measured at a distance of 1 m at mid-lamp level, at 20 ° C ambient temperature, free-burning. Between 0.3…3.0 m, the irradiance is inversely proportional to the square of the distance

 

Wattage (W) 7W
Lengte 136 mm
Lampvoet G23
Wattage eff. UV-C straling 1.9W
Osram
4050300941202
Bestel
Gerelateerde Producten