philips corepro ledcapsule 2.1-20w 830 g4 small
PHILIPS LED lampen met GU4 (MR11) fitting (laagspanning 12V) LEDcapsule
Deze lamp dient gebruikt te worden met een 12 Volt trafo !Deze lamp heeft een G4 lampvoetDeze lamp is NIET voor buitengebruik !Deze lamp is NIET dimbaar !

Energie klasse A LEDcapsule lamp. Tot wel 75% energiebesparing ten opzicht van halogeenlampen! Philips LEDcapsule lampen zijn zeer energiezuinige Halogeenlamp vervangers met G4 lampvoet. Deze LEDcapsule lampen met MR11 fitting worden gebruikt met een halogeen trafo. De licht opbrengst is circa 50 Lumen/watt wat redelijk hoog is. Dit is ongeveer een factor 5 ten opzichte van halogeenlampen.

Toepassing. Ze kunnen goed worden toegepast in wandarmaturen, nachtlampen, keukenapparatuur, meubels, lampen, gangen en decoratie verlichting, waar het licht veel of altijd aan is. De vervanger van de 10W halogeenlamp in ruil voor de 1.2W LEDcapsule. Deze kwaliteit LEDlampen zijn niet te vergelijken met de veelal koelwitte ledlampen van enkele jaren geleden ! Geen UV en infrarood straling. Niet dimbaar. Niet gebruiken in omgevingen waar het warmer wordt dan 70 graden Celsius.